Over ons

Welkom op onze website. Wij bieden al sinds 2005 een kwalitatieve service aan op het vlak van vertaaldiensten.

U bent bij ons aan het juiste adres voor vertalingen in en vanuit het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Bovendien bewerken we voor u bestaande teksten in de taal van de klant en precies volgens het concept dat u voor ogen houdt.

Wat onderscheidt ons van grote vertaalbedrijven?
Wij bieden u niet alle talen en alle vakgebieden. We kiezen bewust voor specialisatie, om u een maximale kwaliteit te garanderen. Alles gebeurt volgens strikte normen en we gaan hierbij soms verder dan wat de norm NEN-EN 15038 (sinds 01.06.2015 vervangen door NEN-EN-ISO 17100:2015) voorschrijft, onder meer op het vlak van bijscholing. We beseffen immers heel goed dat taal en imago onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Als u met uw teksten professionaliteit wilt uitstralen, kiest u dus best voor specialisten.

Bovendien is uw tekst geen massaproduct, maar een persoonlijk communicatiemiddel van uw bedrijf. Uw opdracht verdient dan ook een persoonlijke, gespecialiseerde aanpak. Dankzij onze kleinschaligheid en specialisatie wordt uw opdracht ook zo behandeld. Vergelijk uw tekst met een product dat ofwel in een fabriek aan de lopende band zonder veel betrokkenheid ofwel in een klein atelier met veel liefde voor het vak gemaakt wordt tot hij perfect aan uw wensen voldoet. Aan u de keuze!

Naast specialisatie en kwaliteit hechten we veel belang aan flexibiliteit. Uw deadline is de onze. En hierbij geniet u als klant ook nog van uiterst scherpe en transparante prijzen.

© Caroline Deforche - K. Boudewijnlaan 24 - 8810 Lichtervelde - | Comsa! | Gebruiksvoorwaarden | Algemene voorwaarden